-
Menu
- VELKOMMEN
- OM OS
-
LILJEHØJ AHLGADE
Expand
- Almaregårdens Lakrits
- Almuegaarden Bolchekogeri
- Aqua Dulce
- Bagsværd Lakrids
- Bryghuset No 5
- Chic Antique
- Cocoture
- David Rio Chai
- Estate Coffee
- Éternel Skønhedsprodukter
- ICED Farm Mountain
- Java Brænderiet
- Karamel Kompagniet
- Kudsk
- Lakridseriet
- LE CRU DELIKATESSER
- Munkholm
- NoCrap Gourmet Popcorn
- Noormann Foodlab
- Nuts´n More
- Selected Gourmet
- Skovbjerg Collection
- Soulmate
- STINE A Jewelry
- Summerbird
- Sweetkynd
- Te & Kaffe Specialisten
- ThreeM
- Wally and Whiz
- Weibel
- Østerlandsk Thehus
- LILJEHØJ STENHUSVEJ
- KONTAKT & FIND OS
Bagsværd Lakrids
Bagsværd Lakrids
Ideen om at lave lakrids på en ny måde startede en decemberdag i 2014 i hovedet på civilingeniør Søren Beier i hjemmet på Gunnarsvej i Bagsværd. Siden slæbte han sin DTU-studiekammerat Morten Kornbech Larsen med i projektet – trods en pæn portion modvilje fra sidstnævnte.
Hos de to kemiingenører, der boede to minutter fra hinanden i Bagsværd, spirede lysten på de lange vinteraftener til at forsøge at tøjle den udfordrende karamelliseringsproces (maillard-reaktionen) til skabelsen af et lakridsprodukt med tilstrækkelig stabilitet til et lille stalddørssalg. Hobbyvirksomheden Bagsværd Lakrids var skabt.
Hos de to kemiingenører, der boede to minutter fra hinanden i Bagsværd, spirede lysten på de lange vinteraftener til at forsøge at tøjle den udfordrende karamelliseringsproces (maillard-reaktionen) til skabelsen af et lakridsprodukt med tilstrækkelig stabilitet til et lille stalddørssalg. Hobbyvirksomheden Bagsværd Lakrids var skabt.
Hos Liljehøj forhandler vi de lækre Bagsværd Lakridser - kom ind og se udvalget - men pas på, for de kan hurtigt gå hen og blive favoritter!
